Haber Detayı
06 Ekim 2018 - Cumartesi 16:42 Bu haber 6185 kez okundu
 
Beyşehir Dış Mahalleleri Ecdadıyla Buluşuyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesinin “Beyşehir ecdatla buluşuyor” sloganıyla başlattığı Çanakkale ziyaretleri devam ediyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Dış Mahalleleri Ecdadıyla Buluşuyor

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ücretsiz olarak organize ettiği gezi programları kapsamında Beyşehir’in dış mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar Çanakkale’yi ziyaret etme fırsatı buldu.

Çanakkale’de şehitlikleri ve tarihi yarımadayı rehberler eşliğinde gezen dış mahalle sakinleri, kahraman ecdadın orada yazdığı destansı zaferi yeniden yaşadı, ziyaret ettikleri şehitliklerde dualar etti. Belediye Başkanı Murat Özaltun, dış mahallelerdeki vatandaşların yoğun taleplerinin ardından, imkanı olan veya olmayan tüm hemşehrililerimizi ecdatla buluşma programlarını düzenleme kararını aldıklarını söyledi.

        Yapılan programın sıkıntısız bir şekilde işlediğini dile getiren Özaltun, Çanakkale gezisinin on birinci etapla beraber birçok vatandaşın katıldığını ve tarihe tanıklık ettiğini belirtti.

        Özaltun, Çanakkale programı kapsamındaki turların vatandaşlardan talep geldiği sürece devam edeceğini sözlerine ekledi. Geziye katılan mahalle sakinleri de kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Beyşehir Belediyesi’ne düzenlediği bu organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Dış, Mahalleleri, Ecdadıyla, Buluşuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı