Haber Detayı
31 Ocak 2018 - Çarşamba 17:53 Bu haber 33984 kez okundu
 
Beyşehir'e Yeni Atanan Başhekim Göreve Başladı
BEYŞEHİR - Sağlık Bakanlığı tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne ataması yapılan Kardiyoloji Uzmanı Sıtkı Küçükbuzcu, görevine başladı.
Sağlık Haberi
Beyşehir'e Yeni Atanan Başhekim Göreve Başladı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de görev yapan basın mensupları, yeni göreve başlayan Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Sıtkı Küçükbuzcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.




         Siirt Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı olarak görevini sürdürürken, Sağlık Bakanlığı tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine ataması yapılan Kardiyolog Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, sağlık alanında üretilecek yeni projelerle, Beyşehir halkına yararlı adımların atılmasında gerekli gayreti göstereceğini söyledi. 

         Sorunlara çözüm getirmek için çalışacağını belirten Küçükbuzcu, "Özellikle ilçemize tedavi olmak için gelen hiçbir vatandaş, nedeni ne olursa olsun, bundan böyle 'Uzman doktor yok' diye geri çevrilmeyecektir. Gerekli olan her alanda doktor atamalarının gerçekleştirildiğini, önümüzdeki günlerden itibaren göreve başlayacak uzman doktorlarımızla hizmete girecek binamızla beraber kaliteli hizmete devam edeceğiz" dedi.


        Sıtkı Küçükbuzcu kimdir?
        1988 Konya doğumlu olan Küçükbuzcu Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinden Mezun olduktan sonra Uzmanlık eğitimini Bezmi Alem Vakıf Üniversitesinde Kardiyolog olarak 2015 tamamladı. İlk görev yeri olarak Siirt Devlet Hastanesine atanan Küçükbuzcu, 26.01.2018 tarihinden itibaren Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başladı. Küçükbuzcu evli ve 1 çocuk babası.
        Bizlerde BGRT olarak Küçükbuzcu’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'e, Yeni, Atanan, Başhekim, Göreve, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı