Haber Detayı
31 Ocak 2018 - Çarşamba 16:41 Bu haber 5958 kez okundu
 
Esnaf ve Sanatkarlar İçin Değişimi Başlatacağız
Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine sayılı günler kala Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ahmet Tontu açıklamalarda bulundu.
Bölgeden Haberi
Esnaf ve Sanatkarlar İçin Değişimi Başlatacağız

Değişen dünyada, ülkemizin ve bölgemizin genelinde görülen hızlı değişim yakından takip gerektirmektedir. Özellikle değişime ayak uydurabilen güçlü bir “Esnaf ve Sanatkar” kesimi oluşturmayı, onların ülkemizin bütün ekonomilerine katkı sağlamalarını, amacıyla aday olmaya karar verdiğini ifade etti.

Tontu açıklamasında ‘’Ben ve yönetim listemdeki arkadaşlarla 2000’e yakın Esnaf ve Sanatkarlar ailesinin, bütün üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, eğitim ve danışmanlıklar sağlayan, iş geliştirmeye yönelik kamu kurumları ve yerel yönetimlerle ilişkiler kuran, esnafımızın sorunlarına çözüm olmayı hedefleyen ve en önemlisi üyelerimizi her platformda korkusuzca temsil eden bir yönetim olarak bu göreve talibiz.’’ dedi.

Projeleri hakkında da bilgi veren Ahmet Tontu ‘’ Esnaf ve sanatkarlar odamızı, kalite standartlarını yükseltmek ve faydalı bir oda olmak amacıyla projeler geliştirdik, geliştirmeye devam edeceğiz. Gerek Esnaf ve Sanatkarlar odası bünyesinde gerekse diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yaparak Beyşehir esnafımızın büyümesi ve kalkınması için bir araştırma geliştirme merkezi oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız.  Ayrıca esnaflarımızı belirli zaman aralıklarında ziyaret ederek her türlü ihtiyaç ve sorunlarının yakın takipçisi olmuş olacağız, böylelikle esnaflarımızın birbirleri ile kutuplaşmalarının önüne geçmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.

Esnaflarımız ve müşteriler arasında oluşabilecek sorunların çözümünde oda üyelerimize hukuki olarak destek vereceğiz, olağanüstü durumlarda kullanılmak üzere zorda olan esnaflarımızın kullanabileceği Esnaf ve Sanatkarlar fonu oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren Tontu; ‘Tüm esnaflarımız için uzun soluklu projeler oluşturmak için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Yapılacak olan seçimin Beyşehir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyümek için esnafla kol kola diyerek çıktığımız bu yolda, esnaflarımızdan desteklerini bekliyorum.’’ 

 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Esnaf, ve, Sanatkarlar, İçin, Değişimi, Başlatacağız,
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı