Haber Detayı
12 Haziran 2017 - Pazartesi 10:59 Bu haber 4319 kez okundu
 
Özaltun, Kardeşlik İftarında Yetim Çocuklarla Buluştu
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenen kardeşlik iftarında yetim ve öksüz çocuklar ile yakınlarıyla biraraya geldi.
Güncel Haberi
Özaltun, Kardeşlik İftarında Yetim Çocuklarla Buluştu

BEYŞEHİR - AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından  Türkiye genelinde dünya yetimler günü kapsamında eş zamanlı olarak düzenlenen yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerinin katıldığı geleneksel ‘kardeşlik iftarı’ Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.

İftar programına Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları mensupları, mahalle muhtarları, basın mensupları, yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Özaltun, iftar programında yetim çocukların konuk olduğu sofralara oturarak onlarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

“RAMAZANDA ÇAT KAPI EV ZİYARETLERİ YAPIYORUZ”

Özaltun, yaptığı konuşmada, ramazan ayının paylaşma ve birlikte olma ayı olduğunu dile getirerek, bu münasebetle bu mübarek ayda gün içerisinde ihtiyaç sahibi ve muhtaçların ikamet ettiği birçok eve çat kapı ziyaretler gerçekleştirdiklerini, sohbet ederek taleplerini dinlediklerini, ihtiyaçlarını yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Beyşehir’de, Belediye olarak ramazan ayı dolayısıyla farklı farklı mahallelerde  iftar organizasyonları da gerçekleştirdiklerini anlatan Özaltun, bu vesileyle Beyşehirli hemşerileri ile iftar sofralarında biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Hemşerilerimizle her alanda birlikte olalım ki, onların dert ve isteklerini dinleyelim. Bu düşünceyle hep onlarla beraber zaman geçiriyoruz” dedi.

“ÜÇ YILDA ZOR İŞLERİ HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Beyşehir’de göreve geldikleri üç yıldan bu yana 3 yıl içerisinde zor işleri başararak birçok hizmete imza attıklarını anlatan Özaltun, bu başarıyı tek başına gerçekleştirmediklerine dikkat çekti. Özaltun, şöyle devam etti: “Bu başarıyı başta cumhurbaşkanımız, başbakanımız sayesinde ve özellikle yerelde Beyşehir’de ilçe  teşkilatımızla,gençlik ve kadın kollarımızla,  belediye çalışanlarımızla,  muhtarlarımızla  birlikte yakalayarak bu hizmetleri  gerçekleştirdik. Ve bugünde Peygamber Efendimiz de bir yetimdi; dünyada islam ülkelerinde ramazanın 15’inci günü ‘yetim günü’ olarak kutlanıyor. Biz de bu münasebetle,  Beyşehir’imizde yetimlerimize özel iftar yemeği organize ettik.Bu programda, yetim çocuklarımıza da ilçemizde yapılmasını talep ettiklerini bir kağıda yazmalarını istiyoruz.İnşallah, bu kardeşlerimizin isteğini yerine getirmeye çalışacağız.Bu münasebetle, bu anlamlı iftar programında aramızda olan tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, Kardeşlik, İftarında, Yetim, Çocuklarla, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı