Haber Detayı
23 Kasım 2018 - Cuma 17:34 Bu haber 8961 kez okundu
 
Beyşehir, İstanbul'daki Fuarda İlgi Odağı
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi’nin İstanbul’da düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri”nde açtığı tanıtım stantı ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir, İstanbul'daki Fuarda İlgi Odağı

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi’nin  İstanbul’da düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri”nde açtığı tanıtım stantı ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından İstanbul’da dün açılışı gerçekleştirilen “Konya Tanıtım Günleri” etkinlikleri başladı. Etkinliklerin açılışına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da katıldı. Yenikapı Etkinlik alanında açılışı gerçekleştirilen tanıtım günlerine Beyşehir Belediyesi ise oluşturduğu stantla katıldı.

Belediye Başkanı Özaltun, beraberindeki bazı meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte açılışın ardından kapılarını ziyaretçilere açan Beyşehir Belediyesi’nin yanısıra, Huğlu ve Üzümlü mahalleleri ile Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya’nın merkez ve taşra ilçe belediyelerinin açtığı  tanıtım stantlarını da gezdi.

Belediye Başkanı Özaltun, Konya’nın tanıtıldığı etkinlerde Belediye olarak açtıkları stantla Beyşehir’i her yönüyle tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.  

Özaltun, kurum olarak gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında düzenlenen her türlü fuar, etkinlik ve tanıtım günleri gibi organizasyonlara katılarak son dönemde ismini ‘Konya’nın Denizi, Akdeniz’in Yaylası’ sloganı ile ön plana çıkaran Beyşehir yöresinin daha fazla tanıtılması için seferber olduklarını belirtti. Özaltun, Konya Tanıtım Günleri’nde de Belediye olarak tanıtım stantı kurduklarını belirterek, “Belediye olarak açtığımız standımızda Beyşehir’i tüm görselleriyle tanıtmaya çalışırken, görevlilerimiz de askeri kamuflaj kıyafetleri giyerek Huğlu ve Üzümlü mahallelerimizde üretimi yapılan av tüfeklerimizin tanıtımını gerçekleştiriyor. Bu anlamda, Huğlu ve Üzümlülü silah üreticilerimizin fırsat ve imkan verilirse savunma sanayisine yönelik üretimde neleri başarabileceğini, bu konudaki potansiyelini de çeşitli görsellerle bir kez daha gözler önüne sermeye çalışıyoruz. Ayrıca, Beyşehir’imizin yöresel lezzetlerinden çıtır tarhanasını standımıza gelen ziyaretçilerimize  ikram ederek tanıtmaya çalışıyoruz.  Ziyaretçilerimize, görevlilerimiz Beyşehir’in tanıtımına yönelik broşürler dağıtıyor. Stantımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.Ayrıca, tüm İstanbullular’ın yanısıra etkinlik vesilesiyle İstanbul’a gelen misafirleri ve İstanbul’da yaşayan tüm hemşerilerimizi 25 Kasım gününe kadar açık kalacak fuarda açtığımız stantı ziyaret etmeye davet ediyoruz” dedi.

Beyşehir Belediyesi’nin stantını eski Başbakanlardan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu, Konya Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyalduz, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Akşehir Belediye Başkanı  Salih Akkaya’nın da aralarında olduğu çok sayıda milletvekili, yerel yönetici, siyasetçi, gazeteci, bürokratlar ile vatandaşlar ziyaret etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir,, İstanbul'daki, Fuarda, İlgi, Odağı,
Yorumlar
Haber Yazılımı