Haber Detayı
14 Nisan 2017 - Cuma 11:02 Bu haber 5892 kez okundu
 
Beyşehir Milli Eğitim'den "Mem'uriyetten Mem'nuniyete" İsimli Dergi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Mem’uriyetten Mem’nuniyete" isimli derginin birinci sayısı yayınlandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Milli Eğitim'den

BEYŞEHİR - Dergi hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk: " İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ilk defa çıkarılan dergimizde, eğitimle ilgili aklınızı kurcalayan birçok şeyi bulabileceğiniz, aynı zamanda kişisel gelişim, çocuk gelişimi, sağlık, kültür, sanat ve Beyşehir hakkında farklı ve daha önce bilinmeyen önemli bilgileri kapsamaktadır. Bu vesile ile Beyşehir’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağımızı düşünmekteyiz’’ dedi.

         Ayrıca Konuk; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, okullarımızın, gerçekleştirdiği projelerin, etkinliklerin, bilim fuarlarının yanında ulusal ve uluslararası alanda kazanılan başarıların da ele alındığı birçok konu başlığıyla kendimizi ifade etmeye çalıştık. 1150 adet basılan geniş kapsamlı derginin tüm kurum kuruluşlara, okullara ve esnaflara dağıtıldığını söyledi.

       Yoğun bir çaba sarfederek derginin oluşumunu sağlayan yayın ekibine ve derginin basım aşamasındaki desteklerinden dolayı Beyşehir Belediye Başkanı Sn. Murat Özaltun’a teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Milli, Eğitim'den, "Mem'uriyetten, Mem'nuniyete", İsimli, Dergi,
Yorumlar
Haber Yazılımı