Haber Detayı
13 Nisan 2017 - Perşembe 12:34 Bu haber 6212 kez okundu
 
“Memur-Sen'e Davet, Tercih Evet” Programı
BEYŞEHİR - Memur-Sen tarafından Beyşehir’de “Memur-Sen’e Davet, Tercih Evet” programı gerçekleştirildi.
Güncel Haberi
“Memur-Sen'e Davet, Tercih Evet” Programı

BEYŞEHİR - Programa Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Sağlık sen Genel Başkan yardımcısı Mehmet Doğan, Enerji Birsen Genel Başkan Vekili Himmet Bayar, Memur Sen Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcileri ve üyeler katıldı.

Memur sen Beyşehir İlçe Başkanı Halil Yavşil’de yaptığı konuşmada; “16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumda, istikbalimiz, istiklalimiz ve istikrar için tabiki “evet” diyeceğiz. Ülkenin ve milletin geleceği için çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı konuşmada, “16 Nisan yapılacak olan oylamada ne belediye başkanı seçilecek, ne de bir partiye verilecek oy, nede herhangi bir seçim, sadece tercih yapılacak, evet veya hayır. Evet dersek ne olacak, hayır dersek ne olacak. Evet dersek ülkemiz daha dinamik bir yapıya kavuşacak. 16 Nisan’da biz düşmanlarımızı mağlup edeceğiz” dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Nazif Karlıer’de; “Bundan bir yıl önce güçlü ülke, güçlü teşkilat, büyük Türkiye hedef 1 milyon üye ile yola çıktık. Bundan sonra ne diyoruz? 1 milyon 111 bin 111 üye Memur-Sen’e davet, siyasi tercihte evet diyoruz” diye konuştu.

Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar ise, “Önümüzde bir referandum süreci var biz bu güne kadar nasıl ki, bu ülkeyi özgürleştirecek prangalardan kurtaracak çalışmalara destek verdiysek bu günde bu referanduma sunulan anayasa değişikliğine bütün gücümüzle kararlılıkla destek vermekteyiz” diye konuştu.



Enerji Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan ise, “Memur- Sen olarak 1 milyon 111 bin üye ile ülkemizin yeniden gelişmesi için bizler de Memur-Sen olarak referanduma evet diyoruz ve Türkiye’nin 81 ilinde 100 ilçesinde meydan meydan geziyoruz” dedi.

Etkinlik, katılımcılara günün anısına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: “Memur-Sen'e, Davet,, Tercih, Evet”, Programı,
Yorumlar
Haber Yazılımı