Haber Detayı
22 Aralık 2017 - Cuma 11:24 Bu haber 9949 kez okundu
 
Beyşehir Müteahhitler Derneği Törenle Açıldı
BEYŞEHİR - İnşaat sektörüne yön veren müteahhitler büyüme ve kalkınmada önemli görevler üstleniyor. Beyşehir’deki sektör temsilcilerini bir çatı altında toplayan Müteahhitler Derneği (BEYMÜT) törenle açıldı.
Güncel Haberi
Beyşehir Müteahhitler Derneği Törenle Açıldı

BEYŞEHİR - Açılış törenine Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun,  KOMÜT başakın Şaban Topal, Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda müteahhit ile sektör temsilcileri katıldı.

       Törenin açılış konuşmasını yapan BEYMÜT Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akif Demiralay, birlik olarak temsiliyet ve çözüm üretme olarak sektöre ciddi katkı sunan bir yapı oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “BEYMÜT, sektörümüzde yaşanan sorunlara çözüm üretebilmek, ve sektör temsilcilerini kaynaştırmak amacıyla kurulmuştur. Sektörümüzle ilgili hizmet veren diğer kuruluşlarla paylaşım içerisinde çalışacağız dedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun’da yaptığı konuşmada; Konya genelinde derneğimiz bir ilk ama, geçmişe baktığımızda yapılan hatalar ortaya çıkıyor. Buradan şunu söylüyorum, bizim size değil sizlerin bize yardımcı olmanız gerekiyor dedi.

       Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ise “derneklerin önemine dikkat çekerek, derneklerin birer sivil toplum kuruluşu ve üyelerinin ortak amaç ve hedeflerini gerçekleştirmek için bir araya gelmeleridir“ dedi.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesildi.    

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Müteahhitler, Derneği, Törenle, Açıldı,
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı