Haber Detayı
09 Ocak 2020 - Perşembe 12:54 Bu haber 4545 kez okundu
 
Beyşehir Vakfı, yardıma muhtaçlara yardım eli uzatacak
BEYŞEHİR - Beyşehir'de faaliyet gösteren Beyşehir Vakfı'nın yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni dönemde ilçede yaşayan yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatacağı belirtildi.
Yaşam Haberi
Beyşehir Vakfı, yardıma muhtaçlara yardım eli uzatacak

BEYŞEHİR - Beyşehir'de faaliyet gösteren Beyşehir Vakfı'nın yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  yeni dönemde ilçede yaşayan yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatacağı belirtildi.

Beyşehir Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Havva Uslu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. 
Uslu, beraberindeki Başkan Yardımcısı Zahide Zor, yönetim kurulu üyeleri Nezahat Kuru, Safiye Atcı, Hatice Ünal, Saniye Göker ve Şaheste Önses ile birlikte Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti. 
Beyşehir’de tarihi geçmişi uzun yıllara dayanan vakfın kurucu isimleri arasında yer aldığını hatırlatarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayındır, büyük bölümü kadınlardan oluşan yeni yönetim kuruluna bundan sonra ilçede yürüteceği faaliyetlerinde başarı dileyerek Belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Vakıf Başkanı Havva Uslu da, vakıf olarak ilçede bundan sonraki süreçte yürütmeyi planladıkları faaliyet ve projelerden söz etti. Uslu, vakıflarının öncelikli amacının Beyşehir ve çevresinde yaşayan yardıma muhtaç kişilerin tesbit edilmesi, bunun için kaynak sağlanarak gerekli yardımların yapılması olduğunu belirtirken, bunun yanısıra yıl içerisinde çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeyi de hedeflediklerini kaydetti. 
Uslu, Başkan Bayındır’dan ziyaretlerinde vakıf çalışmaları için bir çalışma ve toplantı ofisi ile yardım faaliyetlerinin yürütüleceği bir depo temini konusunda yardım ve destek talebinde bulundu. 
 Bayındır, belirtilen talepler konusunda kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığını ifade ederken, kurum olarak üzerlerine düşen her türlü yardım ve desteği yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Vakfı,, yardıma, muhtaçlara, yardım, eli, uzatacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı