Haber Detayı
15 Temmuz 2015 - Çarşamba 21:54 Bu haber 4882 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi Bayrama Hazır
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi, ilçe halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldı.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesi Bayrama Hazır

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram öncesinde gıda üreten ve satan işletmeler üzerinde gerekli denetimleri gerçekleştirmeye devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
        Bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak olan personelin, vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacağını söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “ Bayram tatili süresince Zabıta, Temizlik ve Cenaze hizmetlerinin yanı sıra Fen İşleri ekipleri de aralıksız olarak 24 saat esasına göre görev yaparak vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılayacaktır. “dedi.
         Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma törenine tüm Beyşehir halkını davet eden Başkan Özaltun, “Bayram sevincimizi tüm hemşerilerimizle paylaşmak istiyoruz. Bayramın birinci günü 13.45 - 14.30 saatleri arasında Çarşı Cami Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz bayramlaşma programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. “şeklinde konuştu.
         Nöbetçi fırın ve lokanta uygulamasının Ramazan Bayramı’nda da devam edeceği bildirildi. Bayramın birinci günü Besler Ekmek nöbetçi fırın olarak ekmek üretecek, diğer günler tüm fırınlar hizmet verecek. Bayramın ilk günü ise  ilçe merkezinde nöbetçi lokanta olarak Tutan etliekmek  faaliyette olacak.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyesi, ilçe, halkının, rahat, huzurlu, bir, bayram, g
Yorumlar
Haber Yazılımı