Haber Detayı
16 Temmuz 2015 - Perşembe 14:30 Bu haber 6378 kez okundu
 
Hafızlara Plaket
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Ramazanda hatimle teravih namazı kılınan Hastane Camii genç hafızlar, müftülük tarafından plaketle ödüllendirildi.
Güncel Haberi
Hafızlara Plaket

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından şehir merkezinde bu yıl 2 ayrı camide Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldırıldı. Bu camilerde hatimle teravih namazı kıldırmada görev alan genç hafızlara İlçe Müftülüğü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Hatimle teravih namazı kılınan camilerden Hastane Camisi’nde teravih namazı sonrası gerçekleştirilen törende iki genç hafıza plaketleri Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan tarafından verildi.
        İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan yaptığı konuşmada, daha önceleri Beyşehir’de bir camide hatimle teravih namazı kılınırken, bu yılki Ramazanda bu sayıyı ikiye çıkardıklarını belirterek, "İlk günden son güne kadar camilerimizde müthiş bir izdihamla, ibadethanelerin alt ve üst, kadınlar mahfilleri olmak üzere hatimle teravih namazları eda edildi" dedi.
Erdoğan, Mekke eğitim Kursu’nun yetiştirdiği hafızların Eşrefoğlu Camisi’nde hatimle teheccüd namazı ile de cami cemaatinin gönlünde yer tuttuğunu kaydetti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, Ramazanda, hatimle, teravih, namazı, kılınan, Hastane, C
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Hafızlara Plaket
Hafızlara Plaket
Hafızlara Plaket
Yorumlar
Haber Yazılımı