Haber Detayı
15 Aralık 2016 - Perşembe 08:56 Bu haber 4823 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesinden Polise Moral Yemeği
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis müdür ve memurlarıyla moral yemeğinde biraraya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir Belediyesinden Polise Moral Yemeği

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Aile Taşköprü Çay Bahçesi’ndeki yemeğe Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve Emniyet Teşkilatı mensupları katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun İstanbul’da yaşanan bombalı terör saldırısına değindi. 37’si polis 44 kişinin bu saldırıda şehit olduğunu, çok sayıda güvenlik görevlisi ile vatandaşımızın da yaralandığını hatırlatan Özaltun, bundan dolayı büyük acı ve hüzün dolu günler yaşadıklarını söyledi, “Allah rahmet eylesin,hepsinin mekanı cennet olsun, yakınlarına Allah’ım sabırlar versin” dedi.

Bu şehit polislerden birinin de dün komşu ilçe Hüyük’te son yolculuğuna uğurlandığını, kendilerinin de buradaki cenaze törenine katıldığını vurgulayan Özaltun, “Şehit olan kardeşlerimiz olayın olduğu gün bir maç görevinden dolayı oradaydılar. Görevleri, vatandaşın canını korumak veya oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta oradaki herkese yardımcı olmaktı. Ama bu ülkenin büyümesini, birlikte olmasını, gelişmesini istemeyen hain şer odakları, maalesef o gün yine sahneye çıktılar ve bir patlatma sonucunda kardeşlerimizin şehit olmasına sebep oldular.” dedi.

Bu terör olayını gerçekleştirenlere yardım ve yataklık edenlerle destek verenlerin de en ağır cezayı görmelerinin en büyük arzuları olduğunu dile getiren Özaltun, “Allah’ım inşallah birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat  vermesin. Büyüyen, gelişen ülkemizde, bir olmamızı istemeyen bu hainler,  dün perde arkasından iş çeviriyorlardı,  bugün ise ortaya çıktılar. İnşallah  Allah’ım bir daha bu ülkemize  15 Temmuz’lar yaşatmasın,  birlik beraberliğimizi bozmasın” İfadelerini kullandı.

“POLİSİMİZE MORAL VERMEK İÇİN BURADAYIZ”

Gönüllerinden geçenin aslında Beyşehir’deki Emniyet Teşkilatı mensuplarıyla daha iyi ve güzel günlerde biraraya gelmek olduğunu da vurgulayan Özaltun, şöyle konuştu:

 “Ama bugün maalesef  sizlere moral verebilmek adına buradayız, bunun için birlikteyiz. Kurum olarak, bugüne kadar hep  kolluk kuvvetlerimizin yanında olmaya özen  gösterdik.  Çünkü onlar gerçekten  7/24 esasına göre çok zor şartlar altında görev icra ediyorlar.  Onların görev yapmalarının amacı;  evimizde bizlerin,  çoluğumuzun, çocuğumuzun rahat  rahat uyuması,  dinlenmesini sağlamaktır.  Bu anlamda karda, yağmurda, çamurda, arazide,   coğrafi koşullar ne olursa olsun;  bugün belki dağda,  yarın ovada, yurdumuzun her köşesinde  halkımızın rahatı ve huzuru, asayişi  için görev yapıyorlar ve  bu yolda, bu uğurda da şehit oluyorlar. O yüzden,  Allah’ım onlardan razı olsun diyorum,  yapmış oldukları görevde Allah’ım kolaylıklar versin diyorum. Beyşehir’de görev yapan kolluk kuvvetleri de bizlerin ve vatandaşın rahatı, huzuru  için zor şartlarda çalışıyorlar. Bizler de Beyşehir Belediyesi olarak teşkilat mensuplarımıza yardımcı olmak adına, görevlerini daha rahat yapmaları adına üzerimize  düşen her ne varsa yapmaya  özen gösteriyoruz ve onların her konuda fikirlerine de bazen başvuruyoruz. Bir kardeşiniz olarak, bizleri ne olarak  görürseniz görün, sizlerin fikirlerine her zaman ihtiyacımız var. Bizlerle bunları paylaşmaktan çekinmeyin.  Eğer bizlerin çözebileceği bir konu olursa da  sürekli sizlerin yanındayız,istişare halindeyiz, işte  emniyet müdürümüzle de konuşuyoruz, görüşüyoruz. Sağolsunlar, hep birlikte  Beyşehir’e  hizmet etmeye çalışıyoruz . Dualarımız hep sizin için. Allah’ım hiçbir polisimizin, kolluk kuvvetimizin,  hiçbir vatandaşımızın bundan sonraki süreçte  burnunu  dahi kanatmasın”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, Beyşehir, İlçe, Emniyet
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir Belediyesinden Polise Moral Yemeği
Beyşehir Belediyesinden Polise Moral Yemeği
Yorumlar
Haber Yazılımı