Haber Detayı
25 Ocak 2018 - Perşembe 10:24 Bu haber 6208 kez okundu
 
Beyşehirli Futbolculardan Mehmetçiğe Destek
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesporlu futbolculardan Afrin’e operasyona katılan Mehmetçiğe tam destek
Spor Haberi
Beyşehirli Futbolculardan Mehmetçiğe Destek

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın futbolcuları, Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e açtığı dev Türk Bayrağı ile destek verdi.

         Beyşehirli Belediyesporlu futbolcular, 75’inci yıl Cumhuriyet Stadı’nda sürdürdükleri antrenman öncesinde tribünler önünde biraraya gelerek harekata katılan askerlere destek vermek amacıyla Türk bayrağı ve “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” yazılı pankart açtı.

         Antrenör Özcan Sert, burada yaptığı açıklamada, idman öncesi Afrin’a operasyona giden Türk askerlerine selam ve dua yollamak için toplandıklarını belirterek, “Biz buralarda rahat bir şekilde yaşayıp, rahat bir şekilde maçlarımızı oynuyorsak, sınırda, hudutta görev yapan, bizleri bekleyen askerlerimiz sayesindedir. Beyşehir halkı ve Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı futbolcuları ve teknik heyeti olarak Afrin’e giden askerlerimize selam ve dualarımızı yolluyoruz. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

       Beyşehir Belediyesporlu futbolcuların sosyal medyada da paylaştığı Afrin’deki operasyona destek açıklaması, takipçilerinden de takdir ve yoğun beğeni topladı.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, harekata katılan Mehmetçiğe verilen bu destek ve gösterilen milli hassasiyettin bu günlerde çok önemli ve anlamlı olduğunu vurgularken, Beyşehir Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyeti kutladı. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Futbolculardan, Mehmetçiğe, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı