Haber Detayı
22 Mart 2016 - Salı 09:19 Bu haber 4194 kez okundu
 
Beyşehirli Gençler "Anadolu Kandilleri" Kampında
BEYŞEHİR - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlik programları çerçevesinde düzenlediği "Anadolu Kandilleri" kampına Beyşehirli gençler de katıldı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehirli Gençler

BEYŞEHİR - Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada,  Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Hirfanlı mevkisindeki İç Anadolu'nun tek gençlik kampı olan doğa kampında Beyşehirli öğrencilerin de ücretsiz olarak kamp yapma imkanı bulduğu belirtildi.
        Açıklamada, kampa gönderilen 16-24 yaş arasındaki 150 gencin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılandığı belirterek, "Anadolu Kandilleri temalı doğa kampı 6 dönem halinde 5'er günlük gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Milli ve manevi değerlerin anlatıldığı, sosyal,kültürel faaliyetlerin, çevre illere gezilerin olduğu kamp, öğrenme ve bilgilendirme odaklı kişisel gelişim seminerlerine de ev sahipliği yapıyor.
        Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projesi kapsamında pilot bölge seçilen ilçemizden geçtiğimiz haftalarda 50 kız, 100 erkek olmak üzere toplam 150 öğrencimiz bu kampa iştirak etmişti. Projenin devamında 150 gencimizi daha 3 otobüsle kampa gönderdik ve gençlerimiz kampın tamamlanmasının ardından ilçemize dönüş yapmıştır. Öğrencilerimiz bu kampta değerler eğitimi seminerlerine katılırken, vatan, millet ve aile sevgisi gibi konuların da yer aldığı kampta, ok atışları, matrak, ebruli, paintball gibi değişik faaliyetlerde de yer almışlardır. Amacımız, gençlerimizin bilinçli ve bireyler olmalarına katkıda bulunabilmektir. Bu anlamda, gençlerimiz kandil ateşini  Beyşehir ve tüm ülke gençliğine hissettirecektir" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Gençlik, Spor, Bakanlığının, gençlik, programları, çerçevesinde, düz
Yorumlar
Haber Yazılımı