Haber Detayı
29 Mart 2019 - Cuma 12:29 Bu haber 11280 kez okundu
 
Cumhur İttifakı’ndan 3 ilçeye çıkarma
BEYŞEHİR - AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri Cumhur İttifakı adaylarına destek amacıyla Hüyük, Seydişehir ve Beyşehir’e çıkarma yaptı.
Siyaset Haberi
Cumhur İttifakı’ndan 3 ilçeye çıkarma

BEYŞEHİR - Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Hüyük, Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde Cumhur İttifakı adaylarına destek vermek için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri bir araya geldi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Hüyük, Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde düzenlediği seçim çalışmalarına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Eski Milletvekili Ali Gebeş, Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Murat Çiçek, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve partililer katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI TARİH YAZACAK

Seçim çalışmalarında Konya merkezde Cumhur İttifakı Adayı Uğur İbrahim Altay, Hüyük’te Mehmet Çiğdem, Seydişehir’de Mehmet Tutal ve Beyşehir’de Üzeyir Yaşar için destek istendi. Çarşı ve pazarcı esnafını ziyaret eden heyet, vatandaşlarla da sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerinde tarih yazması için gece gündüz çalıştıklarını belirtirken, Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Murat Çiçek, “15 Temmuz’da derdi vatan olan, derdi millet olan, tankların altına yatan bir irade ortaya çıktı” cümlelerine yer verdi. 



BU BİRLİKTELİK HEP SÜRSÜN

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki birlikteliğin Türk siyasal tarihinde yeniden büyük Türkiye’yi kuruncaya kadar devam etmesini temenni etti. Seçim çalışmaları kapsamında Kalaycı ve Çiçek ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesini ziyaret eden Akyürek, “Bu vatan için canını veren ve gazi olan tüm vatandaşlarımıza sahip çıkılmalı ve yeni nesillere tanıtılmalı” ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Genel Başkanı Mustafa Işık da “Devletin devamı ve ülkenin bekası için sizlere destek vermek görevimizdir” dedi. Işık, şehit aileleri ve gazilere verdiği desteklerden dolayı Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Mustafa Kalaycı ve Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Cumhur, İttifakı’ndan, 3, ilçeye, çıkarma,
Yorumlar
Haber Yazılımı