Haber Detayı
26 Ekim 2017 - Perşembe 18:22 Bu haber 5977 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konyalılarla Buluşuyor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bütün Konyalıları 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Mevlana Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet etti.
Siyaset Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konyalılarla Buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşların yatırımlarının toplu açılışlarını yapmak için 28 Ekim Cumartesi günü Konya’ya geliyor.

     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 28 Ekim Cumartesi günü Mevlana Meydanı’nda Konyalılarla birlikte büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını söyledi.

         Bütün Konyalıları Cumartesi günü öğle namazı sonrası Mevlana Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet eden Başkan Akyürek, “Türkiye’nin adeta yeni bir istiklal savaşı verdiği bugünlerde Cumhurbaşkanımızın Konya ziyareti çok önemli. Cumhurbaşkanımız bu mitingle birlikte yaklaşık 1,5 milyar liralık yatırım açılışını yapmış olacak. Gerek belediyelerimizin, gerekse bakanlıklarımızın şu ana kadar tamamlanmış olduğu bazı yatırımlar toplu olarak açılmış olacak.

         Büyükşehir Belediyemizin de Yeni Büyükşehir Yasası çerçevesinde tamamlamış olduğu su, kanalizasyon, mahalle yolu, prestij cadde yatırımları ile Selçuklu bölgesinde tamamlamış olduğumuz Ecdat Bahçesi – Kalehan yatırımının da açılışı yapılmış olacak. Bütün hemşehrilerimizi Mevlana Meydanı’ndaki bu büyük buluşmaya, Cumhurbaşkanımız ile buluşmaya davet ediyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN 513 MİLYON LİRALIK YATIRIMI AÇILACAK

          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Mevlana Meydanı’nda düzenlenecek programda Büyükşehir Belediyesi’nin 513 milyon lira tutarındaki; Ecdat Bahçesi - Kalehan, ilçelerde tamamlanan prestij caddeler, mahalle yolları, içme suyu, kanalizasyon, sondaj kuyusu ve su deposu yatırımlarının resmi açılışları yapılmış olacak.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Erdoğan, Konyalılarla, Buluşuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı