Haber Detayı
18 Ekim 2023 - Çarşamba 22:22 Bu haber 2090 kez okundu
 
Denetimler Aralıksız Sürüyor
Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren şarküteri, bakkal, market, kasap ve fırın gibi gıda satışı yapan işletmelere yönelik denetimler devam ediyor.
- Haberi
Denetimler Aralıksız Sürüyor

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan, yürütülen denetim faaliyetlerine ilişkin açıklamada, “Denetimlerde; işletmelerin hijyen koşulları, ürün ve malzemeleri saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğu konrol edilmiştir.”denildi.

Açıklamanın devamında yapılan denetimlerde çalışan personel ve işletme sahiplerine ilgili gıda mevzuatı kapsamında gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

“Tüketicilerimizin sağlığı ile menfaatlerinin korunması ve firmalar arasında haksız rekabetin önlenmesi amacıyla denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımız gerek toplu tüketim yerlerinde, gerek alışveriş yaptığı noktalarda karşılaştıkları herhangi bir problemle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığımıza ait 174 alo gıda hattını arayabilirler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Denetimler, Aralıksız, Sürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı