Haber Detayı
17 Ocak 2020 - Cuma 12:10 Bu haber 3442 kez okundu
 
Ders bitti, tatil zili çaldı
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçe milli eğitim müdürü Musa Konuk, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle mesaj yayınladı.
Eğitim-Kültür Haberi
Ders bitti, tatil zili çaldı

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçe milli eğitim müdürü Musa Konuk, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle mesaj yayınladı.

Konuk mesajında: 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sevgili Öğrencilerim; Eğitim-Öğretimde bir yarıyılı tamamlayarak karnelerinizi aldınız. Her birinizi gayretlerinizden dolayı kutluyorum. Notlarınız ne olursa olsun, hiçbir zaman ümidinizi ve cesaretinizi kaybetmeyin. Hayata sıkı sıkı sarılın. Başarmak için daima gayret edin. Yapabileceklerinizi, yeteneklerinizi en iyi bilen sizlersiniz. Başta öğretmenleriniz, anne-babalarınız olmak üzere, hepimiz size destek olmak, sorunlarınızı çözmek, güzel ve mutlu bir eğitim ortamında başarılı öğrencilik geçirmeniz için elimizden geleni yaptığımızı unutmayın. Karne tatili sürecini iyi bir dinlenmenin yanı sıra kendinizi yeniden değerlendirmek içinde kullanmalısınız. Tatili iyi bir şekilde öncelikle kaliteli dinlenerek, ikinci döneme eksiklerinizi tamamlayarak ve kitap okuyarak ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum.

Saygıdeğer Veliler, Çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Ancak bu, çocuklarımızın sistemli ve düzenli çalışmalarıyla her zaman telafi edilebilecekleri bir durumdur. Yeter ki siz onlara güvenin ve değerli olduklarını hissettirin. Onların her şeyden çok sizin sevginize, ilginize, güveninize ve desteğinize ihtiyaçları var. Bunu onlardan esirgemeyin. Tatil döneminde; çocuklarımızın dinlenmelerine, eğlenmelerine, kitap okumalarına imkân sağlayarak, onları destekleyerek sağlıklı ve mutlu gelişimlerine, okul başarılarına çok büyük katkıda bulunacağımızı unutmayalım. Hepinizi saygıyla selamlıyor, ailenizle birlikte mutlu ve güzel bir tatil dönemi dilerim.

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Her yıl olduğu gibi bu yılda özveri ile yoğun çalışarak başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiniz. Öğrencilerimizin olumlu özelliklerini destekleyerek, kişisel, sosyal, akademik alanda gelişmelerine sağladığınız katkıların önemi çok büyüktür. Sizleri yaptığınız tüm güzel çalışmalarınızdan dolayı kutlar, sağlıklı mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi dilerim. Bu düşünce ve inançla hizmetlerin en kutsalını üstlenmiş fedakâr yöneticilerimize, görevinin sorumluluğunu bilen değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ders, bitti,, tatil, zili, çaldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı