Haber Detayı
03 Aralık 2021 - Cuma 13:42 Bu haber 3230 kez okundu
 
Elkin'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti nedeniyle mesaj yayımladı.
Güncel Haberi
Elkin'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

BEYŞEHİR - Ak Qarti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti nedeniyle mesaj yayımladı.

Elkin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile yaptığı açıklamada şu İfadelere yer verdi ; “ Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun ayrılmaz parçasıdır. İnanç, azim ve mücadelenin en güçlü şekilde vücut bulmuş halidir. Birleşmiş Milletler’in, Dünya Engelliler Günü olarak kabul ettiği 3 Aralık 1992’den bugüne, engelli bireylere yönelik artan toplumsal duyarlılığımız, devlet ve millet olarak göstermiş olduğumuz dayanışma bilinciyle, her yıl bu günü engelli vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.

Birlikte yaşadığımız bu topraklarda en tabii yaşam kaynağımız, birbirimize duyduğumuz sevgi ve muhabbettir. Bu bilinçle, engelli vatandaşlarımızın hayata katılmasında devlet ve millet olarak dayanışma içerisindeyiz. Devletimiz; eğitim ve sağlık hizmetlerinden istihdama kadar önemli adımlar atıyor; engelli hakları hususunda üzerine düşeni, sosyal devlet anlayışıyla yerine getiriyor. Engelli vatandaşlarımız; sporda, sanatta, edebiyatta, bilimde… Hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarılarla bizi gururlandırıyor. Azim ve kararlılıklarıyla, elde ettikleri başarılarla engelleri aşıyorlar. Milletçe el ele vererek daha büyük ve güçlü başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Sadece bugün değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Engelleri birlikte aşmak için sadece 3 Aralık’ta değil, daima emirlerine amadeyiz. Bu vesileyle, “ Engel olma Farkında Ol ” sloganından hareketle 3 Aralık Engelliler Günü nü kutluyor , başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere, tüm hemşehrilerime mutlu, huzurlu ve engelsiz ve daha sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Elkin'den, 3, Aralık, Dünya, Engelliler, Günü, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı