Haber Detayı
27 Mart 2021 - Cumartesi 12:28 Bu haber 3197 kez okundu
 
Hasan Angı’dan Berat Kandili Mesajı
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ ayının müjdecisi Berat kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Güncel Haberi
Hasan Angı’dan Berat Kandili Mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ ayının müjdecisi Berat kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Berat Kandili'nin İslam âlemine arınmanın ve affın kapılarını açan, mübarek gecelerden biri olduğunu ifade eden Hasan Angı, “Müslümanların ibadet ve dualarıyla maneviyatlarını daha da güçlendirdiği kandil geceleri; bizlerin birlik ve beraberliğini de artırarak birbirimize yakınlaşmamızı sağlar." dedi.

Ülke olarak birlik ve beraberliğine en çok ihtiyaç duyulan bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Angı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici ve yapıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlıkları bitirme, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Bu anlamda manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan nadir gecelerden biri olan Berat Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyorum. Berat Kandili’nin tüm dünyaya ve İslam âlemine barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hasan, Angı’dan, Berat, Kandili, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı