Haber Detayı
27 Mart 2021 - Cumartesi 12:25 Bu haber 4442 kez okundu
 
Kadınhanı İtfaiye Merkezi Açıldı, Ladik Düğün Salonu İnşaatı Başladı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kadınhanı İtfaiye Merkezi’nin açılışının yaparak seçim dönemi söz verdikleri Ladik Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.
Bölgeden Haberi
Kadınhanı İtfaiye Merkezi Açıldı, Ladik Düğün Salonu İnşaatı Başladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kadınhanı ve Sarayönü ilçelerinde tamamlanan yatırımların açılışını yapıp devam eden yatırımları inceledi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Kıymet ile birlikte Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem’i ziyaret eden Başkan Altay, ilçeye 2021 yılında kazandırılacak yatırımların istişaresini gerçekleştirdi. Badem, ilçeye yapılan yatırımlar sebebiyle Başkan Altay’a teşekkür etti.

AK PARTİ DAVASININ NEFERİ OLMAK BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ONUR

Başkan Altay, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı İrfan Karaca ve partililerle bir araya geldi. Yeni Büyükşehir Yasası çıktığından beri bütün ilçelere olduğu gibi Kadınhanı’na da çok önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Altay, “Belediye başkanımıza ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Koordinasyon içerisinde süreci yürütüyoruz. Yeni görev alan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamızı insanlara iyi anlatmamız lazım. Biz şuna inanıyoruz; bu görevleri emanet usulü ile yapıyoruz. Bize verilen emaneti adaletle en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. AK Parti davasının neferi olmak bizim için en büyük onur.” dedi.

İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TEŞKİLATLARINDAN

Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadınhanı’na kazandırılan yeni itfaiye binasının açılışını da yaptı. Başkan Altay, “İtfaiye teşkilatımız hem binaları hem ekipmanı hem de insan kaynağı ile Türkiye\'nin en önemli teşkilatlarından birisi. Genç arkadaşlarımızla teşkilatımızın güçlendirdik. Umuyorum ki hiç ihtiyaç olmaz ama olursa da 42 bin kilometrekarelik Konya\'nın bu büyük coğrafyasında itfaiyecilerimiz 7 gün 24 saat göreve hazırlar. Görevlerini en iyi şekilde yapmak için teknik donanıma, bilgiye, araca, binaya sahipler. Başarılarının daim olmasını diliyorum. İtfaiye binamız hayırlı olsun.” diye konuştu. Başkan Altay son olarak ilçede bulunan Raziye Sultan Hanı’nda incelemelerde bulundu.

LADİK DÜĞÜN SALONU İNŞAATI BAŞLADI

Kadınhanı’ndan sonra beraberindeki heyetle ziyaretlerine Sarayönü’nde devam eden Başkan Altay, burada önce Büyükşehir Belediyesi’nin Ladik Mahallesi’nde yapımını başlattığı düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Ladik’te seçim döneminde verdikleri düğün salonu inşaatının başladığını dile getiren Başkan Altay, “3 bin 90 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz bina ile düğünlerin yapılabileceği güzel, konforlu bir alan oluşacak. İnşallah hızlı bir şekilde bitirip bu yılın ikinci çeyreğinde hizmete açmayı planlıyoruz. Ladik’imize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise, “Ladik’imizin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere temelini attığımız düğün salonumuz Büyükşehir Belediyemizin hizmet halkalarından birini daha oluşturuyor. Uğur Başkanımıza verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

SARAYÖNÜ SON DÖNEMDE ÇOK HIZLI BİR İVME YAKALADI

Sarayönü ziyareti kapsamında son olarak AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Gamze Karacan ve partililerle de bir araya gelen Başkan Altay, “Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. İlçe başkanımıza da ve yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bugüne kadar emeği geçen, hizmeti olan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah Sarayönü’ne hak ettiği hizmetleri kazandırmak için gece gündüz demeden gayretimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kadınhanı, İtfaiye, Merkezi, Açıldı,, Ladik, Düğün, Salonu, İnşaatı, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı