Haber Detayı
05 Haziran 2015 - Cuma 10:29 Bu haber 4303 kez okundu
 
Hedef Daha Yeşil Bir Beyşehir
BEYŞEHİR - Beyşehir son bir yılda 500 bin metrekare yeşil alan kazandırdı.
Güncel Haberi
Hedef Daha Yeşil Bir Beyşehir

BEYŞEHİR - 7'den 70'e Beyşehir halkının rahat ve mutluluğunu düşünen Beyşehir Belediyesi 2014 Nisan ayından bugüne kadar gerçekleştirdiği park, bahçe ve yeşil alan düzenleme çalışmalarıyla Beyşehir’e tam 500 bin metrekare yeşil alan kazandırdı.
            Daha yeşil bir Beyşehir için seferberlik ilan eden Beyşehir Belediyesi ilçenin 67 mahallesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında yıpranan parklar da yeniden modernize ediyor.
            Park ve yeşil alanların bir şehrin modern dokusunu tamamlayan, halkın en önemli yaşam alanları olduğunu ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Mahallerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip  alanlar oluşturmaya özen gösteriyoruz. Yeni yeşil alanlar oluştururken mevcut parklarımızı da unutmadık, birçok parkı da elden geçirerek revize ettik. Amacımız, çocuklarımız ve gençlerimizin spor yaparak sağlıklı ortamda büyümeleri, halkımızın yeşillikler içinde hoşça vakit geçirmeleridir. Vatandaşlarımızın dinlendiği, stres attığı, yeni parklar yapmaya, daha yeşil bir Beyşehir için çalışmaya devam ediyoruz. ”dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, son, bir, yılda, 500, bin, metrekare, yeşil, alan, kazandı
Yorumlar
Haber Yazılımı