Haber Detayı
31 Mayıs 2017 - Çarşamba 14:08 Bu haber 5078 kez okundu
 
Huğlu'da Mehterli Mezuniyet Coşkusu
BEYŞEHİR - Beyşehir Huğlu Mahallesi'nde faaliyet gösteren Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.
Eğitim-Kültür Haberi
Huğlu'da Mehterli Mezuniyet Coşkusu

BEYŞEHİR - Yüksekokul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde  Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın konserinin ardından kürsüye gelen Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mehmet Emre Erdoğan, yaptığı konuşmada, buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, bu yıl okul olarak 22.dönem mezuniyet törenini gerçekleştirdiklerini belirtti.  Erdoğan, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarı temennisinde bulunurken, davetlilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Protokol konuşmaları ve okul birincisinin konuşmasının ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Öğrenciler, ardından keplerini hep birlikte havaya fırlatarak mezuniyet sevincini aileleriyle birlikte yaşadı.

Törene, SÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Kara, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir, Derebucak İlçe Emniyet Amiri Zühtü İztaş, daire amirleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, öğrenciler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu'da, Mehterli, Mezuniyet, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı