Haber Detayı
22 Şubat 2014 - Cumartesi 11:03 Bu haber 4831 kez okundu
 
İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlara Teşekkür
SEYDİŞEHİR - 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile kapanacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği son olağan meclis toplantısını yaptı.
Bölgeden Haberi
İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlara Teşekkür

         SEYDİŞEHİR - Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Tuncay Sonel başkanlığında İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Özel İdare Müdürü ve Köy Muhtarlarının katılımı ile yapıldı.
         Toplantıda konuşan Tuncay Sonel, “Seydişehir’e atandığımız günden bu yana yaklaşık iki yıldır sizlerle koordinasyon içinde çalışarak Seydişehir Ailesi olarak güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Bildiğiniz üzere seçimlerin sonucunda birlik faaliyette olmayacak ancak gerek sizlerden tekrar seçilecek ya da yeni görev alacak muhtarlarımızla olsun gerekse ilgili kurumlarımızla olsun uyum içerisinde Sayın Valimizin önderliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlere ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.
           Kaymakam Sonel daha sonra birlik üyelerine teşekkür belgesi, İlçe Özel İdaresi müdürü ve personeline de Başarı Belgesi vererek onlara bundan sonra ki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SEYDİŞEHİR, , 30, Mart, 2014, tarihinde, yapılacak, olan, Mahalli, İdareler, Gen
Yorumlar
Haber Yazılımı