Haber Detayı
22 Şubat 2014 - Cumartesi 10:57 Bu haber 5667 kez okundu
 
Kenetlendiler ve tek yürek oldular
BEYŞEHİR - Beyşehir’e bağlı beldelerin belediye başkanları birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi, “Beyşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Özaltun’un ve partimizin sonuna kadar arkasındayız.”dedi.
Siyaset Haberi
Kenetlendiler ve tek yürek oldular

        BEYŞEHİR - Beyşehir’e bağlı beldelerin belediye başkanları, yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi, “Beyşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Özaltun’un ve partimizin sonuna kadar arkasındayız”dedi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için geriye sayım başlarken, ilçemize bağlı belde belediye başkanları bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı. İlçeye bağlı Üzümlü, Kurucuova, Yenidoğan, Bayavşar, Gökçimen, Gölyaka, Emen, Sevindik, Doğanbey, Kayabaşı, Karaali, Adaköy, Akçabelen ve Yeşildağ beldelerinin 14 AK Partili belediye başkanı, açıklamasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
         Beyşehir’in kazanmasının, bölgenin, beldelerin ve köylerin kazanması demek olduğunu ifade eden belde belediye başkanları şu değerlendirmelere yer verdi: “Genel başkanımız ve Başbakanımız Reçep Tayip Erdoğan başta olmak üzere partimizin,Milletvekillerimizin ve Beyşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Özaltun kardeşimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Beyşehir’in kazanması demek , bölgenin kazanması,beldelerimizin kazanması ,köylerimizin kazanması demektir. Türkiye’nin içinde bulunduğu süreci hepimiz yakından takip ediyoruz. Ülkemizin ilerlemesini istemeyenler değişik senaryolarla Partimizi, iktidarımızı yıpratmaya çalışmaktadırlar. Bizler böyle bir ortamda sessiz kalamayız ve kalmayacağız da. Özellikle bölgemizden çıkan iki milletvekilimiz olan Mustafa Akış ve Gülay Samancı ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız hemşerimiz Tahir Akyürek’le birlikte bölge olarak daha iyi hizmet alacağımızı biliyoruz. Burada böyle bir güç varken de Beyşehir’ de güç birliği yaparak herkesin tek ses olarak Ak Parti Adayı Murat Özaltun’un etrafında kenetlenmesini arzu ediyoruz . Bizler 14 belediye başkanı olarak destek kararımızı aldık, başka bir partiden belediye başkanı seçilmesini hem bölge adına hem de siyaset adına doğru bulmuyoruz . Belediye Başkanları olarak yatırmların nasıl geldiğini , hangi aşamalardan geçtiğini en iyi bilenlerdeniz. İktidarın olduğu, milletvekillerinin olduğu ,büyükşehir belediye başkanını n hemşerimizin olduğu bir şehirde başka bir partiden belediye başkanı seçmek maceradan öte bir şey olmaz.Bizler şunu umut ediyoruz ve gözlüyoruz .Çok kısa sürede Beyşehir’in daha büyük hizmetler alarak kalkınmasını, büyümesini, daha marka bir şehir olacağının sinyallerini alıyoruz ve biliyoruz.
         Bizler bugüne kadar beldelerimizde belediye başkanı olarak görev yaptık. İyisiyle kötüsüyle beldelerimizin sorunlarını çözerken adeta tekeden süt çıkardık. Bugün ise görevlerimizi tamamlamış olarak seçimlerde yer almayacağız. Bundan sonraki süreçte de beldelerimizn sorunlarını hem büyükşehir hem de Beyşehir bünyesinde takipçisi olarak yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Bizlerde ‘biz varsak varız, biz yoksak yokuz’ felsefesi olmadı ,olmayacak da… Bizler hizmet için varız. Millet için varız .Belediye Başkanlığında görevimiz bu kadarmış. Bundan sonraki süreçte hem partimiz olan Ak Parti camiasına, hem Belediye başkanlarımıza desteklerimizi sürdüreceğiz. Seçimlerin bölgemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyor,r tüm beldelerimiz adına saygılarımızı sunuyoruz.”

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir’e, bağlı, beldelerin, belediye, başkanları, birlik, beraber
Yorumlar
Haber Yazılımı