Haber Detayı
02 Ekim 2024 - Çarşamba 22:11 Bu haber 31639 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor Taraftar Grubu’ndan Basın Açıklaması
BEYŞEHİR - Adımız her ne kadar İçerişehir Tayfa olsa da bizler ilçemizin takımı olan Beyşehir Belediyespor a gönül vermiş spor severleriz. Aynı Konyaspor’umuz taraftar grubu olan Nalçacılar gibi.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor Taraftar Grubu’ndan Basın Açıklaması

BEYŞEHİR - Adımız her ne kadar İçerişehir Tayfa olsa da bizler ilçemizin takımı olan Beyşehir Belediyespor a gönül vermiş spor severleriz. Aynı Konyaspor’umuz taraftar grubu olan Nalçacılar gibi.

Beyşehir Belediyespor Taraftar Grubu İçerişehir Tayfa’dan yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Açıklamada: 

Grubumuzun hiç kimseyle bir sorunu yoktur. Bizim tek amacımız sadece takımımızın başarılı olmasıdır. Bunun için içeride ve deplasmanlarda elimizden geldiğince takımımızı desteklemeye çalışıyoruz. Bu süreçte hiç kimseyle ne maddi ne de manevi bir ilişkimiz yoktur. Kaşkol v.b ihtiyaçlarımız için bazı işadamları ricamızı kırmayarak bizlere destek oldular. Onun dışında gerek bayrak yapımı, davul ve tribünlerde kullandığımız araç ve gereçler bizzat kendimiz tarafından alınmıştır.

Gittiğimiz deplasmanlara da kendi araçlarımızla gitmişizdir. Deplasmana gitmenin zorluklarını bilmeyenlere biraz bunu anlatalım. Yeme içme sorunu olur ki bunu domates biber ekmek v.b.leriyle hallediyoruz, her an bir saldırıya uğrama durumu oralarda size edilen küfürler bunlar daha çok ama şimdilik yeterlidir. Bunlara göğüs gererek deplasmanlara gidiyoruz. İçeride maçlarımızda da üvey evlat muamelesi görüyoruz.

Bizler tribün olaylarının olmasını istemiyoruz ve bunun Beyşehir de yaşanmaması için gereken gayreti göstermemize rağmen bu konu da bize sahip çıkılmadığı gibi, olayların sorumlusuymuş gibi bize karşı tutum sergilenmektedir. Önceliğimiz centilmenliktir ama bu efendiliğimiz suskunluğumuz yeri geldiğinde tepki vermeyeceğimiz anlama gelmesin.

Beyşehir 75 nci yıl stadı için yenileme yapılacaktı 2 yılı geçti hala beklemekteyiz. Taraftar grubu olarak biz bu olayı her platformda dile getirmeye çalıştık maalsef bugüne kadar bu konuda bir gelişme olmadı. Bu yıl yine çamur deryasında futbol oynamaya çalışan oyuncuları izleyeceğiz. Beyşehir in evlatları olarak aldığımız terbiye gereği büyüklerede, küçüklerede velhasıl kime nasıl davranacağımızı çok iyi biliriz. Bizim hiçbir sahışla sahşi olarak bir sorunumuz yoktur. Tek amacımız takımımızın başarısı ve üst liglerde olmasıdır ki bunu daha önce yaşamıştık ki bir daha neden olmasın. Bizlerle sorunu olan, sorusu olan herkese kapımız açıktır.

Kendi şehrimizde üvey evlat gibi kalmayı gururumuza yediremiyoruz. Hiç kimse şunu unutmasın ki aslolan BEYŞEHİR BELEDİYESPOR dur. Kişiler gelip geçicidir. Herkes bu yolda bayrağı birilerinden almış olup, birilerine bırakacaktır. Allah bu görevleri layıkıyla yapmayı herkese nasip etsin. Bizim tek kavgamız takımımızdır. Bunun böylece bilinmesini istiyoruz.

Saygılarımızla……..

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyespor, Taraftar, Grubu’ndan, Basın, Açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı