Haber Detayı
22 Mayıs 2014 - Perşembe 11:58 Bu haber 5069 kez okundu
 
Kaymakamlık'tan Doğa Etkinliği
BEYŞEHİR - Beyşehir'in tanıtımı ve bölgedeki turizm hareketliliğinin artırılması amacıyla "doğayla buluşma ve kurumlar arası kaynaşma etkinliği" düzenleniyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Kaymakamlık'tan Doğa Etkinliği

        BEYŞEHİR-Beyşehir Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklama ile Kaymakamlık ve İlçe Belediye Başkanlığı ile işbirliğiyle hafta sonu düzenlenecek etkinliğe, Beyşehir'de görev yapan tüm kamu personelinin aileleriyle birlikte katılabileceği belirtildi.
       Açıklamada, etkinlikle ilgili şu bilgilere yer verildi: "İlçemizin doğal güzelliklerinin tanıtımının sağlanması, turizm hareketliliğinin artırılması amacıyla, Kaymakamlığımız ve Beyşehir Belediye Başkanlığımız işbirliğinde gerçekleştirilecek 'doğayla buluşma ve kurumlar arası kaynaşma etkinliği' 24 mayıs Cumartesi günü Kurucuova Mahallesi, İslibucak Mevkii’nden icra edilecektir. Etkinlik kapsamında düzenlenecek doğa yürüyüşüne katılmak isteyen kamu personeli ve ailelerinin söz konusu tarihte saat 09.30'da Hükümet konağı önünde toplanarak saat 10.00'da hareket edecek otobüslerin yanında hazır bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca, isteyen aileler kendi özel araçları ile de etkinliğe katılabileceklerdir. Katılımcılara yürüyüş öncesi tişört ve şapka hediye edilecektir. Yürüyüş öncesinde Soma'daki şehitlerimiz anısına Kur'an-ı Kerim okunacak ve dualar edilecektir. Akabinde ise yürüyüşü Kaymakamımız Muzaffer Başıbüyük verecektir. Katılımcılara yürüyüşten sonra yemek ve çeşitli ikramlar olacaktır. Yemekten sonra ise serbest etkinlikler olacak, saat 16.30'da dönüş için yola çıkılacaktır. Etkinliğe tüm kamu personelimiz aileleriyle birlikte davetlidir."

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirin, tanıtımı, bölgedeki, turizm, hareketliliğinin, artırılma
Yorumlar
Haber Yazılımı