Haber Detayı
28 Aralık 2016 - Çarşamba 12:32 Bu haber 12690 kez okundu
 
Kickboks'te Beyşehir ve Konya Damgası
BEYŞEHİR - 23-25 Aralık 2016 tarihleri arasında Çorum'da yapılan Okul Sporları Küçükler Kickboks Türkiye Şampiyonasında Beyşehirli sporcular büyük başarı.
Spor Haberi
Kickboks'te Beyşehir ve Konya Damgası

BEYŞEHİR - 23-25 Aralık 2016 tarihleri arasında Çorum'da yapılan Okul Sporları Küçükler Kickboks Türkiye Şampiyonasında okullarını, Beyşehir’i ve Konya’yı temsil eden Menekşe Berra Karakaya 42 kg da Türkiye Şampiyonu (Gazi ortaokulu), Zümral Çavuşoğlu 28 kg da Türkiye Üçüncüsü (İhsan Kabadayı Ortaokulu), Merve Poyraz 37 kg da Türkiye Üçüncüsü (İhsan Kabadayı Ortaokulu) oldular.

Sevinç Kardeşler Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Ömer Sevinç alınan bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Şampiyonada Konya'mızı ilçemizi ve okullarını Türkiye'de en iyi şekilde temsil eden sporcularımız birbirinden güzel müsabakalar yaparak gene Kickboksta Beyşehir farkını ortaya koydular. Konya olarak 8 sporcu ile Türkiye Şampiyonasına katıldık. Beyşehir’den 4 sporcumuz şampiyonada ter döktü ve bir altın ile iki bronz madalya bizim spor Kulübümüz ve bir altın da Konya Güçlü Gençlik sporcusu alarak takım halinde de Türkiye üçüncülük Kupasını Konya’mıza kazandırdık. Azim ve özveriyle şampiyona da mücadele eden sporcularımızın gözlerinden öper başarılarının devamını dilerim. İl temsilcimiz Mehmet Güçlü, Bekir Tekin ve şampiyona da emeği geçen başta Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı olmak üzere herkese teşekkür ederim. Ayrıca Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy 'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Şunu iyi bilmek gerekir ki Rabbim çalışanın emeğinin karşılığını veriyor. Minik yürekleriyle mücadele eden sporcularımızı tekrardan canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kickboks'te, Beyşehir, ve, Konya, Damgası,
Yorumlar
Haber Yazılımı