Haber Detayı
07 Eylül 2017 - Perşembe 12:36 Bu haber 5041 kez okundu
 
KONFED Başkanı Devebacak, Beyşehir Belediyesini Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Konyalılar Federasyonu (KONFED) Genel Başkanı Yusuf Devebacak, beraberindeki başkan yardımcısı, yönetim ve disiplin kurulu üyesi sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile birlikte Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
KONFED Başkanı Devebacak, Beyşehir Belediyesini Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Devebacak ve beraberindekileri makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, gurbette memleket hasretinin bir başka olduğuna vurgu yaparak, “Bu hasreti birlik ve beraberlik çatısı altında toplayan, tabelada değil, sahada temsil ederek yüreklerini ortaya koyup İzmir ilimizde, Konyalı’nın, Beyşehirli’nin sesi olan Konyalılar Federasyonu Başkanımız Yusuf Devebacak başta olmak üzere Beyşehir Belediyemizi ziyarete gelen beraberindeki misafirimiz olan tüm dernek başkanlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

       KONFED Başkanı Devebacak ise, Başkan Özaltun’a makamında federasyon yönetim kurulu olarak nezaket ziyaretinde bulunduklarını, geride kalan bayramını tebrik ettiklerini belirterek, “Ayrıca, ilçemize bağlı Kayabaşı Mahallemizde kurban bayramında gerçekleştirdiğimiz şenliğimize yaptığı katkılardan ve katılımından dolayı da kendilerine teşekkür ettik. Yine, bu mahallemize yapılacak olan halı saha müjdesini de aldık. Bundan büyük mutluluk duyduk. Başkanımıza bizlere olan ilgilerinden dolayı  şükranlarımızı sunarken, görevinde üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

       Ziyarete, KONFED Genel Başkan Yardımcılarından Damlapınar Derneği Başkanı Hasan Ellikçi, Başkan Yardımcısı ve KONMERDER Genel Sekreteri Mehmet Enes Devebacak, KONFED Denetim Kurulu Başkanı ve Konya Meramlılar Derneği Genel Başkanı Halil Bal, Disiplin Kurulu Başkanı ve Kayabaşı Derneği Başkanı Duran İbrim,  Disiplin Kurulu Üyesi ve Sadıkhacı Derneği Başkanı Yusuf Çelik, Denetim Kurulu Üyesi, KONMERDER Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Denetim Kurulu Üyesi Hüseyin Erdoğan ile Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Ahmet Özmen eşlik etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: KONFED, Başkanı, Devebacak,, Beyşehir, Belediyesini, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı