Haber Detayı
07 Haziran 2017 - Çarşamba 11:58 Bu haber 5962 kez okundu
 
Konya-Beyşehir Aşkı 28 Ekimde Bitiyor
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Konya-Beyşehir yoluna ilişkin "İnşallah 28 Ekim’de bitiyor" dedi.
Güncel Haberi
Konya-Beyşehir Aşkı 28 Ekimde Bitiyor

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Ailesi, İl Danışma Meclisi ve iftar programında bir araya geldi. Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya yatırımlarına ilişkin bilgi verdi.

        Konya’nın yatırım ve yeni projelerini çok sıkı bir şekilde takip ettiklerinin altını çizen AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, özellikle Lojistik Köy, Mersin Yolu ve Metro Hattı çalışmalarının aksamadan devam ettiğini söyledi.

        Beyşehir Yolu’na da değinen Mehmet Babaoğlu; “Geçtiğimiz günlerde müteahhitlerle bir toplantı yaptık. İnşallah 28 Ekim’de bitiyor. Bu konuda bana söz verdiler. İnşallah 28 Ekim’de Beyşehir Yolu bitince Beyşehir Yolu aşkı da o tarihte bitmiş olacak. Konya’nın Teknik Üniversite ile Konya Ovası’na yeni su getirilmesi ilgili talebi ve çalışması da devam ediyor. Gerek teşkilat gerekse de milletvekilleri olarak bu konunun da yakın takipçisiyiz " dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya-Beyşehir, Aşkı, 28, Ekimde, Bitiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı