Haber Detayı
01 Nisan 2024 - Pazartesi 18:29 Bu haber 23983 kez okundu
 
Muşmal, Adil Bayındır'ı tebrik etti: "Vaatlerinin takipçisi olacağız"
BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, Beyşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Adil Bayındır’ı tebrik etti.
Siyaset Haberi
Muşmal, Adil Bayındır'ı tebrik etti:

BEYŞEHİR - Yeniden Refah Partisi Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, Beyşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Adil Bayındır’ı tebrik etti.

31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkan adaylığı için diğer siyasi partilerden aday gösterilen isimlerle büyük bir yarış içerisine giren Prof.Dr.Muşmal, sandıklardan kendisine çıkan 18 binin üzerindeki rekor oya rağmen seçimin galibi olamadı ama bin 651 oy farkıyla ikinci sırada gelerek büyük bir başarıya imza attı ve sadece Beyşehir’de değil Konya genelinde de saha çalışmaları ve seçimlerdeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti, gözlerin çevrildiği isim oldu.

Seçimi ikinci sırada tamamlayan Muşmal, resmi olmayan sonuçların belli olmasının ardından yayımladığı kutlama mesajında Beyşehir Belediye Başkanlığına 5’inci kez seçilen Adil Bayındır’ı başarısından ötürü tebrik etti.

Muşmal, mesajında, kendisine büyük oranda destek veren Beyşehirli seçmene de ayrı bir parantez açtı, “Yapılan yerel seçimlerimizde bizlere göstermiş olduğunuz büyük teveccüh ve desteğe sonsuz şükran ve minnetlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

“BU SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMADIK”

Yarışta sandıklardan çıkan 18 binden fazla oyun her birinin kendisi için altın değerinde olduğunu ve çok önemli bir emanet olduğunu ifade eden Muşmal, “Yeniden Refah Partimizin Belediye Başkan Adayı olarak aldığımız Yüzde 40'tan fazla oy oranıyla bu seçimin kaybedeni olmadık.”görüşüne yer verdi.

Muşmal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

  “Seçimi birinci sırada tamamlayan Belediye Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bu süreçte Beyşehir’li ilgili vaatlerinin  ve  faaliyetlerinin takipçisi olacağız. Daha önce pek çok defa ifade ettiğimiz gibi benim Beyşehir’im, Beyşehirli hemşehrilerim bundan sonra da asla yalnız değildir. Şunu açıkça belirtmek isterim ki hem adaylık döneminde hem de seçim günü sabaha kadar sizin tertemiz oylarınıza sahip çıkmak için büyük bir mücadele verdik.

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIK”

Elimizden gelenin en iyisini yaptık.  Ancak takdir-i ilahi böyleymiş. Önümüzdeki süreçte eksiklerimizi aksaklıklarımızı ve  projelerimizi surekli gözden geçirecek Beyşehirimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Beyşehir sevdalısı, biz Beyşehir delisiyiz. İnşallah  bugüne kadar var gücümle Beyşehir için çalıştığım gibi bundan sonra bana yüklemiş olduğunuz misyona layık olarak sizler için çalışmaya devam edeceğim. Bilinsin ki asla yılmadık yıkılmadık, bir an olsun yorulmadık yorulmayacağız. Bugüne kadar hep Beyşehir dedik bundan sonra da hep Beyşehir diyeceğiz. Sevdamızda Beyşehir Mısramızda Beyşehir Şarkımızda Beyşehir, Kalbimizde Beyşehir Ruhumuzda her daim Beyşehir olacak.

“OY VEREN, VERMEYEN TÜM BEYŞEHİRLİ KARDEŞLERİME SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Bana oy veren 18.000’den fazla kahraman Beyşehir halkına ve oy vermeyen ama gönülden destekleyen Beyşehirli kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Beni bir kardeşiniz olarak bir evladınız olarak bir hocanız olarak bağrınıza bastınız. Allah sizden Razı olsun. Bundan sonra bana verdiğiniz bu sorumlulukla hareket edeceğime söz veriyorum. Yeni yönetimin Beyşehir'imize hayırlı olmasını temenni ederim en kalbi muhabbetlerimi sunarım. Seçime giren diğer başkan adaylarımızı da tebrik ederim. Ancak özellikle benimle birlikte başından itibaren yol yürüyen yol arkadaşlarıma samimiyetle mücadele eden genç kardeşlerime, ilçe başkanı ve teşkilat mensuplarına, sürece başından beri destek veren Yeniden Refah İl Başkanımız ve Konya Milletvekilimize, gece gündüz akşam sabah demeden birlikte koştuğumuz koşturduğumuz meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Belediye Meclisimize giren üyelerimizi özellikle tebrik ederken şehrimize hizmet hususunda yapılacak olanların takipçisi olacaklarına yürekten inandığımı ifade etmek isterim.  Ben inanıyorum ki bu seçiminin en çok kazananı  olarak kaybettiğim bir zerre bir şey yoktur.

“SİZLERİN SEVGİSİNİ, GÜVENİNİ, İNANCINI KAZANMAK EN BÜYÜK KAZANCIMDIR”

Sizlerin sevgisini güvenini inancını kazanmak sizlerin umudu olmak gönlüne girmek benim en büyük kazancımdır. Ayrıca bana gönülden destek veren ve bu süreçte edindiğim güzel insanlara dostlara fedakar insanlara daima vefakar olacağımı söylemek isterim.  İnşallah bugünden sonra dünden daha fazla aranızda ve yanınızda olacağım.  Bilinsin ki bu sevda burada bitmez. Bu can bu tende oldukça asla bitmeyecek."

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Muşmal,, Adil, Bayındır'ı, tebrik, etti:, "Vaatlerinin, takipçisi, olacağız",
Yorumlar
Haber Yazılımı