Haber Detayı
09 Eylül 2017 - Cumartesi 11:00 Bu haber 11116 kez okundu
 
Nüfus Müdürleri Beyşehir’de
BEYŞEHİR - Beyşehir’de bir araya gelen ilçe nüfus müdürleri, yeni uygulamalar ve düzenlemeleri ele aldılar.
Güncel Haberi
Nüfus Müdürleri Beyşehir’de

BEYŞEHİR - Konya il nüfus müdürlüğü tarafından organize edilen ve 31 ilçe nüfus müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Beyşehir’de düzenlendi.

         Toplantıya Konya İl Nüfus ve Vatandaşlık müdürü Ersan Erge, Beyşehir İlçe Nüfus ve Vatandaşlık müdürü Nevin Esma Özpınar ve İlçe Nüfus ve Vatandaşlık müdürleri katıldı.
        Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulu salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışına katılan, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner’de, misafirleri Beyşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek; toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.


        Konya İl Nüfus Müdürü Ersan Erge'de; “Beyşehir'de bulunmaktan mutlu olduklarını kaydederek, müdürlük olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıları ilçelere yaymak istediklerini belirterek Eylül ayı toplantısının Beyşehir’de yapmayı uygun gördük. Hem şehirleri tanımak hem de toplantılarımızı gerçekleştirmek için böyle proje yaptık. İstişare toplantılarımızı diğer ilçelerimizde de gerçekleştireceğiz. Gösterilen ilgi, alaka ve samimiyete teşekkür ederim" dedi.

         Konya İl Nüfus ve Vatandaşlık müdürü Ersan Erge başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yürütülmekte olan nüfus hizmetleri, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (TCKK)  işlemleri, ayrıca pasaport ve ehliyet işlerinin nüfus müdürlüklerine devri ile ilgili eğitim verilerek yeni uygulamalar anlatıldı.


         Toplantı sonrasında müdürler, Beyşehir’in tarihi ve doğal güzellikleri gezdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Nüfus, Müdürleri, Beyşehir’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı