Haber Detayı
28 Nisan 2014 - Pazartesi 22:03 Bu haber 6549 kez okundu
 
Dört ilçenin oda başkanlarından Karamercan’a tam destek
BEYŞEHİR - Konya’da, 3 Mayıs’ta yapılacak olan Konya esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) olağan genel kurulunda başkanlığa adaylığını ilan eden Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan’a, Konya’nın dört ilçesinde faaliyet gösteren oda başkanlarından tam destek geldi.
Güncel Haberi
Dört ilçenin oda başkanlarından Karamercan’a tam destek

        BEYŞEHİR - KONESOB Başkanlığına aday olan Karamercan, Beyşehir ilçesinde Beyşehir, Seydişehir, Derebucak ve Hüyük ilçelerinin esnaf ve şoförler odası başkanları ile yemekte buluştu.
        Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda  yemeğe Karamercan’ın yanısıra Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Yıldırır, Beyşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Göner, Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Aydın, Seydişehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf  Odası Başkanı Hasan Ünvar, Derebucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Aşıcı, Hüyük Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Ramazan Mermerkaya, Üzümlü Esnaf Odası Başkanı  Durmuş Ali Özyörük katıldı.
         Yemekte biraraya gelen oda başkanları adına konuşan Beyşehir Şoförler Odası Başkanı Faruk Aydın, KONESOB Başkanlığı’na aday olan Karamercan’a yapılacak seçimde yönetim kurullarıyla birlikte tam destekleme kararı aldıklarını söyledi, “Beyşehir, Seydişehir, Derebucak, Üzümlü ve Hüyük ilçelerinin oda başkanları olarak Karamercan’a seçimlerde tam destek vereceğimizi deklare etmek için burada bulunuyoruz.Şimdiden hayırlı olsun”dedi.
         Karamercan ise, halen Konya Lokantacılar Odası Başkanı olarak görev yaptığını ve KONESOB’a aday olması nedeniyle Beyşehir ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, “Burada oda başkanlarımızın bizlere tam destek olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de Allah nasip eder göreve gelirsek, bölgedeki tüm oda başkanlarımıza ve esnaflarımıza elimizden gelen tüm desteği yapacağız, bunun sözünü veriyoruz.”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , 3, Mayısta, yapılacak, Esnaf, Sanatkarlar, Birliği, başkan, adayı, A
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı