Haber Detayı
28 Nisan 2014 - Pazartesi 09:43 Bu haber 5889 kez okundu
 
Yıldız Erkek Basket Maçları Beyşehir'de
BEYŞEHİR - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce organize edilen Anadolu Yıldızlar Basketbol Müsabakaları Beyşehir'de gerçekleştirilecektir.
Spor Haberi
Yıldız Erkek Basket Maçları Beyşehir'de

         BEYŞEHİR - İlimizde iki ilçemizde gerçekleştirilecek olan müsabakalarda , Anadolu Yıldız Kızlar Basketbol Final Müsabakaları Akşehir’de ve Anadolu Yıldız Erkekler Basketbol final müsabakaları Beyşehir’de  01 - 05 Mayıs 2014 Tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 
         Anadolu Yıldız Erkekler Basketbol Müsabakaları ile ilgili Trabzon, Tokat, Amasya, Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya , Adana, Konya, Kayseri , İzmir, Bursa , Manisa İllerinden gelecek olan sporcularımıza Beyşehir  Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri ile  değişik pansiyon ve oteller ev sahipliği yapacaklardır.
         Anadolu Yıldızlar Basketbol Müsabakalarının İlçemize kazandırılmasında katkıları olan hemşehrimiz ve Konya Millet Vekilimiz Sayın Mustafa AKIŞ’a,  Spor Genel Müdürü hemşehrimiz Sayın Mehmet BAYKAN ile  İl Spor Müdürü Mustafa ELDURAN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Muzaffer BAŞIBÜYÜK’ e teşekkür ederiz.
         Ayrıca ; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet BAYINDIR 01 Mayıs 2014 Saat 09;00’ da başlayacak olan Anadolu Yıldızlar Basketbol Final müsabakalarına tüm halkımızın  katılmalarını içtenlikle istediklerini, bu gibi faaliyetlerin ilçemizde devam etmesi için katkıda bulunmalarını istediler. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Gençlik, Spor, Bakanlığı, Spor, Genel, Müdürlüğünce, organize, edile
Yorumlar
Haber Yazılımı