Haber Detayı
26 Mayıs 2014 - Pazartesi 20:42 Bu haber 4768 kez okundu
 
Orman çalışanlarına iş güvenliği semineri
BEYŞEHİR-Beyşehir ilçesinde, orman çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen 2 gün süreli iş güvenliği eğitim semineri tamamlandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Orman çalışanlarına iş güvenliği semineri

         BEYŞEHİR-Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve kurumda görev yapan tüm memurların ve işçilerin katıldığı seminerde işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında bilgilendirme semineri yapıldı. Eğitimin ardından yapılan sınav sonunda başarılı olan personellere sertifika verildi. Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, orman çalışanlarına verilen eğitimlerin amacının iş risklerinin belirlenmesi, bunların personele öğretilmesi ile bu risklere karşı oluşabilecek kaza ve olumsuzlukların en aza indirilmesi olduğunu belirtti. Eğitimlerin önemine dikkat çeken Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de, eğitimlerin devamının gelmesi dileğinde bulundu.
          Öte yandan, 6331 Sayılı Kanun kapsamında kurumun santral ve gözetleme kulelerinde görev yapan personele Orman Koruma Şube Müdürü Mehmet Bozgan ve Elektronik Haberleşme ve Atölye Şefi Yurdusev Soylu tarafından eğitim semineri verildi. Arık, bu seminerin amacının ise, düzenli haberleşmenin ve bilgi akışının organize olarak doğru bir şekilde sağlanması olduğunu kaydetti. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİRBeyşehir, ilçesinde, orman, çalışanlarına, yönelik, gerçekleştirilen, 2,
Yorumlar
Haber Yazılımı