Haber Detayı
01 Şubat 2018 - Perşembe 11:23 Bu haber 7818 kez okundu
 
Özaltun'dan Başhekime Hayırlı Olsun Ziyareti
BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr.Sıtkı Küçükbuzcu göreve başladı.
Güncel Haberi
Özaltun'dan Başhekime Hayırlı Olsun Ziyareti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, göreve başlayan Başhekim Kardiyoloji Uzmanı Dr. Sıtkı Küçükbuzcu’yu makamında ziyaret etti.

Dr.Küçükbuzcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Özaltun, yeni başhekime görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

BEYŞEHİR’E 7 FARKLI BRANŞTA UZMAN HEKİM ATAMASI…

Ziyarette, Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yaşanan ihtiyaçtan dolayı gerçekleşen uzman hekim atamaları hususu da ele alındı.

Dr. Küçükbuzcu, Beyşehir Devlet Hastanesi’ne yapılan yeni atamalarla ilgili olarak Başkan Özaltun’u bilgilendirirken, kardiyoloji, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, nöroloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları ile iç hastalıkları branşlarında olmak üzere toplam 7 farklı branşta uzman doktor atamasının gerçekleştirildiğinin müjdesini verdi.

ÖZALTUN’DAN ATAMALARA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Özaltun ise ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, atamaların ardından Beyşehir Devlet Hastanesi’nde uzman hekim konusunda eksik branşın kalmamış olacağını vurgulayarak, “Hastanemize yapılan atamalardan dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan’a, AK Parti Konya Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Babaoğlu ve Abdullah Ağralı  Bey ve diğer Konya milletvekillerimize, Konya İl Sağlık Müdürlüğümüz ile AK Parti Konya İl ve Beyşehir İlçe Teşkilatlarımıza desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun'dan, Başhekime, Hayırlı, Olsun, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı