Haber Detayı
24 Mart 2016 - Perşembe 07:55 Bu haber 7140 kez okundu
 
Sosyal Medya ve Algı Operasyonu
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nde “Sosyal medya ve algı yönetimi” konulu söyleşi düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Sosyal Medya ve Algı Operasyonu

BEYŞEHİR -  İşletme fakültesi konferans salonunda düzenlenen söyleşiye, konuşmacı olarak Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi, gazeteci Selman Selim Akyüz katıldı. Programa Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer Zerenler, Meslek Yüksek okulu müdürü Yrd.Doç.Dr. Aziz Öztürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
         Açılışta konuşan Dekan Zerenler; sosyal medyayı günlük hayatımızda çok yoğun bir biçimde kullanıyoruz, ama ne derece etkin bir biçimde kullanıyoruz, yada sosyal medyadaki paylaşımları, çıkan haberlerin olumlu yada olumsuz sonuçlarına nasıl tahlil etmeliyiz, nasıl okumamız gerektiğini bilmemiz önemli dedi.
          Söyleşinin konuğu Selman Selim Akyüz; Siyaset-medya ilişkileri, sosyal medya nasıl algı oluşturduğu, anlattı. Akyüz, sosyal medyada sahte hesapların oldukça çok olduğunu, haberin doğruluğu için kaynağın güvenilir olmasına bakmak gerekir dedi.

           Söyleşinin sonunda Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Selman Selik Akyüz’e plaket taktim ederken, Dekan Yardımcısı, Yrd.Doç.Dr. Derya Özilhan’da çiçek takdim etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sosyal, Medya, ve, Algı, Operasyonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı