Haber Detayı
13 Şubat 2019 - Çarşamba 11:01 Bu haber 7326 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçesi Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

BEYŞEHİR - Yaşar, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında önce ilçe merkezindeki sanayi esnafını ziyaret etti, ardından ilçeye bağlı taşra mahallelerinden Emen ve Sevindik mahallelerinin sakinleriyle biraraya geldi.

Kahvehanelerde buluştuğu vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın bir belediye başkan adayı olarak destek istediklerini vurgulayan Yaşar, Beyşehir ve mahallelerine yakışır çok güzel hayalleri olduğunu belirterek, “Görev verilirse, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu hayaller aslında hepimizin ilçemiz için kurduğu ama gerçeğe dönüşmeyi bekleyen, olmayacak hayaller değil. Bizim bu ilçeye dair söyleyecek çok sözümüz, yapacak  çok icraatımız var. Ama bunun için öncelikle Rabbimin izniyle bize bu görevi tevdi etmeniz gerekiyor. Bu ışığı, ziyaret ettiğimiz her yerde görüyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizin, coşkumuzun, heyecan ve muhabbetimizin sürekli olmasını diliyorum. Yerel seçimler için artık geriye sayım başladı. Bu süreçte mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek ilçemizde  yaşayan tüm vatandaşlarımızı, hemşerilerimizi kucaklamak, hasbihal etmek, onların dert ve isteklerini dinlemek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız, ilçemizde sadece belediye başkanlığını kazanmak değil, Beyşehir’de Cumhur ittifakının adayı olarak en yüksek oya ulaşmak için de mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yaşar, partisinin son 16 yıldaki iktidar döneminde sadece Türkiye’ye değil, Beyşehir’e de çok önemli hizmetler yaptığını, ilçenin de bu dönemden hizmet yönünden önemli kazanımlar ettiğini vurgulayarak, “Yapılan çalışmaları, ilçemize kazandırılan yatırımları hepiniz biliyor, yakından takip ediyorsunuz. Bu süreçte şehrimize de çok güzel hizmetler kazandıran mevcut ve geçmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, Allah onlardan razı olsun diyorum. Biz de bu hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak için inşallah elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yaşar, beraberindekilerle yerel seçim çalışmaları kapsamında Beyşehir Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek, destek istedi, talep ve sorunlarını dinledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar,, Seçim, Çalışmalarını, Sürdürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı