Haber Detayı
10 Ocak 2020 - Cuma 09:58 Bu haber 4066 kez okundu
 
Başkan Bayındır'dan kutlama mesajı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Güncel Haberi
Başkan Bayındır'dan kutlama mesajı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Bayındır, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Adil Bayındır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, halkı bilgilendirmek gayesiyle gece gündüz çalışan basın mensuplarının çoğu zaman zorlu şartlar altında görev yaptığını belirtti.

Toplumların gelişimine doğrudan katkı sağlayan basının birlik ve beraberliğin korunmasına da önemli katkılar sunduğunu ifade eden Bayındır, “Halkımızın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez şartıdır” dedi.

Sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmenin önemine de vurgu yapan Bayındır, teknolojinin yakından takip edilmesinin gerekli olduğunu ancak bu mecrada tarafsız haberciliğin her zamankinden daha önemli hale geldiğini ifade etti.

Başkan Bayındır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çoğulcu ve katılımcı bir demokrasinin inşasında, düşünce ve vicdan hürriyetinin kurumsallaşmasında basın kuruluşları etkin ve işlevsel bir rol oynamaktadır. Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır'dan, kutlama, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı