Haber Detayı
18 Ocak 2020 - Cumartesi 12:09 Bu haber 13136 kez okundu
 
Beyşehir'de, bir kişi silahlı saldırıya uğradı.
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, silahlı saldırıya uğrayan Hüyük' ilçesinde bir gazinoda şef olarak çalıştığı öğrenilen kişi yaralandı.
Güncel Haberi
Beyşehir'de, bir kişi silahlı saldırıya uğradı.

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, silahlı saldırıya uğrayan Hüyük' ilçesinde bir gazinoda şef olarak çalıştığı öğrenilen kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Beyşehir-Seydişehir yolu üzerindeki Genek deposu mevkisindeki Atatürk ormanı yolu üzerinde meydana geldi.

Hüyük ilçesinde bir gazinoda şef olarak çalışan 37 yaşındaki Mustafa İ., iddiasına göre kendisini olayın meydana geldiği mevkiye çağıran bir şahıs tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle tabanca ile vurularak yaralandı. Yaralı şahıs, vurulduğunu cep telefonuyla ulaştığı arkadaşlarına haber verdi.

Sabah saat 06.00 sıralarında ateşli silahla yaralanma olayı ihbarının yapılması üzerine verilen adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sırt bölgesine ve ayaklarına 4 kurşun isabet ettiği öğrenilen Mustafa İ. ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Mustafa İ., polise  kendisini A.U adlı kişinin silahla vurduğu bilgisini verirken, plakası belirlenen  araçla kaçarak izini kaybettiren şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Bu arada, polis olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı kar örtüsüyle kaplı orman yolu üzerinde inceleme yaparken, 5 boş kovan belirledi. Şahısın kol saati, yüzük ve kişisel malzemeleri de muhafaza altına alındı. Polis kar örtüsü üzerinde olayda kullanılan silahın atılmış olabileceği ihtimali üzerine arama yaptı.

Yaralı şahıs, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de,, bir, kişi, silahlı, saldırıya, uğradı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı