Haber Detayı
21 Haziran 2020 - Pazar 17:32 Bu haber 7143 kez okundu
 
Beyşehir’de tabanca, muşta ve kayıp plaka ele geçirdi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, jandarma ekipleri iki kişinin otomobil ve evlerinde yaptığı aramada ruhsatsız tabanca, muşta ve kayıp olarak aranan bir plaka ele geçirdi.
Güncel Haberi
Beyşehir’de tabanca, muşta ve kayıp plaka ele geçirdi

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, jandarma ekipleri iki kişinin otomobil ve evlerinde yaptığı aramada ruhsatsız tabanca, muşta ve kayıp olarak aranan bir plaka ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, içerisinde iki kişinin bulunduğu bir otomobilin bir yerleşim merkezinden silah satın alarak şehir merkezi yönüne seyir halinde olduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. Ekipler, otomobili Beyşehir-Derebucak Karayolu Karadiken Mahallesi mevkisinde durdurdu.

Araç içerisinde ve şahısların üzerinde yapılan aramada K.U.'nun üzerinde 9 milimetre çapında ruhsatsız bir tabanca ile şarjöründe 8 tabanca fişeği ele geçirilmesi üzerine, şahısların evlerinde de  adli makamlar tarafından arama yapılmasına karar verildi.

Arama kararına istinaden T.A.'nın evinde 1 adet  9 milimetre çapında kuru sıkı tabanca, 2 şarjör ve silaha ait 47 tabanca fişeği, K.U'nun ikametinde  ise 1 tabanca fişeği, 1 muşta ve kayıp olarak aranan bir araç plakası ele geçirildi.

Otomobil ve evlerde yapılan aramada ele geçirilen silah ve malzemelere el konulurken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

İki şüphelinin ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, tabanca,, muşta, ve, kayıp, plaka, ele, geçirdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı