Haber Detayı
09 Şubat 2018 - Cuma 09:11 Bu haber 11854 kez okundu
 
Beyşehir Gölü'nde Elektroşokla Avcılığa Ceza Yağdı
BEYŞEHİR - Beyşehir Gölü'nde elektroşokla balık avladığı iddia edilen 3 kişiye toplam 21 bin 292 liralık idari para cezası uygulandı.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Gölü'nde Elektroşokla Avcılığa Ceza Yağdı

BEYŞEHİR - Alınan bilgiye göre, Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekiplerinin Beyşehir Gölü'ne kıyısı bulunan Gölkaşı Mahalesi açıklarında yaptığı denetim ve kontrollerde, yasak olmasına rağmen suya elektroşokla akım vererek balık avladığı iddia edilen Mustafa N., Kazım A. ve Numan A. suçüstü yakalandı. 

       Göl kıyısında pusuya yatan ekipler, balıkçı teknesi ile avı gerçekleştiren 3 avcıyı, karaya çıkışları esnasında yakaladı. Balıkçı teknesinde yapılan aramada 1 adet elektroşok cihazı, 2 adet akü ile 1 adet balık toplama kepçesi ele geçiren ekipler, avı gerçekleştirilen 130 kilo sazan, 3 kilo da levrek balığı tesbit etti. 

     Avda kullanılan malzemeler ile balıklara el koyan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri 3 avcıya toplam 21 bin 292 lira idari para cezası uyguladı. Avcılardan Mustafa N.'ye ise aynı suçtan ikinci kez yakalanmasından dolayı iki katı ceza kesildiği öğrenildi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Gölü'nde, Elektroşokla, Avcılığa, Ceza, Yağdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı