Haber Detayı
03 Kasım 2016 - Perşembe 10:32 Bu haber 5476 kez okundu
 
Beyşehir'e Katlı Otopark Müjdesi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde herkesin ortak problemi olan otopark sorununu çözmek için başlattıkları çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Güncel Haberi
Beyşehir'e Katlı Otopark Müjdesi

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, kent merkezinde artan araç trafiğiyle günümüzde ortak bir problem haline gelen otopark sorununu bir nebze de olsa çözebilmek için arayışlar içerisinde olduklarını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu konuda müşterek bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Özaltun, "Beyşehir'deki otopark sorununa neşter vurmak için çalışmalarımız başladı. Otopark sorununu kökünden çözmek mümkün değil ama şehir merkezindeki artan trafik yükünü bir nebze de olsa hafifletebilmek için çareler arıyoruz” dedi.

Beyşehir’de bugüne kadar sivil toplum kuruluşları ve toplumun diğer kesimleriyle yaptıkları toplantılarda bu konunun sürekli gündeme geldiğini ve ilçenin ortak probleminin otopark sorunu olduğunun dile getirildiğini, ancak otoparkın nereye yapılacağı konusunda somut bir görüşün ortaya konulamadığını aktaran Özaltun, şunları kaydetti: “Beyşehir’de yine bir ilke imza atarak, kent merkezine bir katlı otopark kazandırmak istiyoruz. Bunun için Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte hareket ediyoruz. Büyükşehirden gelecek plan yönetimi ile birlikte katlı otoparkın yapılması planlanan alanda  inceleme yapacağız, istişare edeceğiz. Katlı otoparkı inşallah Salı pazarının kurulduğu Hal İçi’ne yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediye, Başkanı, Murat, Özaltun, ilçe, merkezinde, herke
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir'e Katlı Otopark Müjdesi
Yorumlar
Haber Yazılımı