Haber Detayı
14 Ocak 2018 - Pazar 13:39 Bu haber 11442 kez okundu
 
Huğlu MYO Öğrencilerinden Teknik Geziye
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde bulunan SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir silah fabrikasını ziyaret etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Huğlu MYO Öğrencilerinden Teknik Geziye

BEYŞEHİR - Yüksekokulda iş sağlığı ve güvenliği bölümünde öğrenim gören öğrenciler, Beyşehir ilçe merkezinde faaliyet gösteren HUSAN Arms firmasına düzenlenen teknik geziye katıldı.

      Öğrenciler, ziyarette, dönem boyunca iş sağlığı ve güvenliği yönünden eğitimini aldıkları makine ve ekipmanları yerinde inceleme fırsatı buldu.

        Huğlu MYO İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Demirci, yaptığı açıklamada, iş sağlığı ve güvenliği oluşmuş bir firmayı ziyaret ettiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz açısından oldukça verimli bir teknik gezi oldu. Dönem boyunca öğrencilerimize aktardığımız konularda, yerinde incelemeler yaparak anlattıklarımızı pekiştirme fırsatı bulduk. Hem bizlere kapılarını açtıkları için, hem de iş sağlığı ve güvenliği alanında yaptıkları örnek olacak başarılı çalışmaları nedeniyle HUSAN Arms ailesine ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

      HUSAN Arms Yöneticisi Abdullah Uğur da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bölgeye ve ülkeye birçok alanda faydalı gençler yetiştiren Huğlu Meslek Yüksekokulu’nu  çok önemsediklerini belirterek, “Biz de bu gezi sayesinde alanında uzmanlaşacak öğrencilerimize, iş sağlığı ve güvenliği alanında yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde gösterme fırsatı bulduk. Değerli hocamız ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu, MYO, Öğrencilerinden, Teknik, Geziye,
Yorumlar
Haber Yazılımı