Haber Detayı
08 Ağustos 2024 - Perşembe 17:39 Bu haber 62031 kez okundu
 
Beyşehir’de Bir Evden 3 Kamyon Çöp Çıkarıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de bir evden kötü koku geldiği yönünde gelen şikayetler üzerine tespit edilen çöp evin boşaltılması için harekete geçildi.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de Bir Evden 3 Kamyon Çöp Çıkarıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir’de bir evden kötü koku geldiği yönünde gelen şikayetler üzerine tespit edilen çöp evin boşaltılması için harekete geçildi.

Beyşehir Belediyesi ekipleri, çöp evin bulunduğu adrese giderek gerekli çalışmaları başlattı. Yapılan çalışmada evin içi ve çevresinden 3 kamyon çöp çıkarıldı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne Bahçelievler Mahallesinde bir evden kötü kokular yayılarak çevre sağlığını tehdit ettiği yönünde vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine, evde biriken çöplerin boşaltılması için harekete geçildi. Temizlik ve Fen işleri Müdürlüğü’nün de personel ve iş makinesi ile destek verdiği, Zabıta ve polis eşliğinde gerçekleştirilen çalışmada evin içi ve çevresinde uzun süredir birikmiş olan 3 kamyon atık ve çöp çıkarıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Çevre ve insan sağlığını tehdit eden bu tür durumları ortadan kaldırmak için gerekli tüm adımların atıldığını ifade ederek; ‘’ Hemşehrilerimizin sağlığı her şeyden önemli. Bizlere gelen her türlü şikayetler ilgili birimlerimizce hızlı bir şekilde değerlendirilerek, gerekli müdahaleleri yapmaktayız’’ dedi.

Ev ve çevresindeki çöp ve atıkların tamamen boşaltılmasının ardından, çevre sakinleri derin bir nefes aldı. Belediye ekipleri, evin dezenfekte edilmesi ve çevre temizliğinin yapılması için çalışmalara devam edeceklerini belirterek, bu tür olayların tekrarlanmaması için düzenli denetimlerin yapılacağını ifade ettiler.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Bir, Evden, 3, Kamyon, Çöp, Çıkarıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı