Haber Detayı
29 Temmuz 2024 - Pazartesi 12:03 Bu haber 27555 kez okundu
 
Uluslararası Beyşehir Göl Festivali 17. Kez Düzenlendi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen ve 5 gün süren Uluslararası Beyşehir Göl Festivali sona erdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Uluslararası Beyşehir Göl Festivali 17. Kez Düzenlendi

BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen ve 5 gün süren Uluslararası Beyşehir Göl Festivali sona erdi.

Beyşehir ilçesinde bu yıl 17’incisi düzenlenen ve 5 gün süren Uluslararası Beyşehir Göl Festivali sona erdi.

Festivalin son gününde sanatçılar Tayfun Korkmaz ile son dönemin popüler ikilisi şarkıcı Burak Bulut-Kurtuluş Kuş konser verdi.

Festivalin kapanış programında kürsüye gelen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 5 gün boyunca festival alanını hınca hınç doldurarak etkinliğe yoğun ilgi gösteren Beyşehirliler’e, gurbetten gelen hemşerilerine ve ilçe dışından gelenlere teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ise Göl Festivali vesilesi ile hemşerileriyle bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken, şöyle konuştu:

"Binlerce yıllık kadim mirasıyla, doğasıyla, altın kalpli insanlarıyla Beyşehir'imiz her anlamda adeta cennetten bir köşe. Bu güzel festival sayesinde her yıl binlerce yerli ve yabancı misafirimiz Beyşehir'in etkileyici doğasını, tarihi yapısı ve sıcak misafirperverliğini deneyimleme fırsatı buluyor. 5 gün süren ve birbirinden değerli sanatçılarımızın katıldığı bu göl festivali, hakikaten ilçemizin değerine değer katan bir festival oldu."

Konuşmaların ardından düzenlenen festivale sponsor olarak katkı sunan ve destekte bulunan firmalar ile Beyşehirli iş insanlarına teşekkür plaketleri verildi.

Havai fişek gösterileri ile festival son buldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Uluslararası, Beyşehir, Göl, Festivali, 17., Kez, Düzenlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı